Aloitimme ekoajoneuvoilun ostamalla hyvän Elcat sähköauton

Hyvinkäältä se löytyi, ollut viherpeukaloiden työajoneuvona Turussa ja sitten lentänyt lentokapteenin ohjaksissa. Mielenkiintoinen tuttavuus. Sähköautolla ajaminen on aina jännittävä kokemus, hieman mystinenkin – voin vakuuttaa, että tuntuma on ainutlaatuinen.

Elcat_takaa

Elcat on itse asiassa kuulua Subaru sukua, paitsi että siinä ei ole boxer-moottoria. Sähköajoneuvoksi sen teki Järvenpääläinen Elcat huolella ja jatkuvasti innovoimalla.

Teippaukset kertovat auton vihreästä historiasta. Työajoneuvona se toimi hyvin, nyt aiomme tehdä siitä arkiajokkimme lähinnä Jyväskylän sisäiseen  ”pendelöintiliikenteeseen”. Kiva nähdä, korvaako se missä määrin perheemme Ford Focus C-Maxia.

Tekniikka pelaa,  mutta siistimistä auto kaipaa pitkähkön paikallaan olon jälkeen. Uskomme kuitenkin sähköauton saavan lähiaikoina melko reippaasti kilometrejä mittariinsa.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Aloitimme ekoajoneuvoilun ostamalla hyvän Elcat sähköauton

  1. Kannattaa ottaa kiinni alkaneet ruostepiskot ja suojata ovet, kotelot, runkopalkit/ yms paineilma-öljysumulla jossa +60% dieseliä ja loput 10w-30 moottoriöljyä. Sitten aukileikatut ”tippakannut” aina puuhakohteen alle ettei öljyä pääse maahan. Kotelomassaa tämänikäiseen ei kannata laittaa. Pahentaa tilannetta. Muoviset sisälokarit löytyvät leo laineen valikoimasta. (suzuki carry) Kannattaa laittaa ettei liuossuola pääse tekemään tuhojansa. Pellit ovat kovin ohuet ja huono pito näkyy melko pian päällepäin. Akkuhankintaan varten kannattaa aloittaa pienimuotoinen, jokapäiväinen säästäminen ”aina kun tankkaat” 😉 Pidä hyvää huolta menopelistäsi. Vietä mukavia hetkiä sähköautoilun parissa!
    T: ePower

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s